Aluminium gieterij: bouw en interieur

Jarenlange ervaring aluminium gietdelen voor bouw en interieur

Ontstaan in 1954, is Allan DieCasting vandaag de dag een betrouwbare aluminium gieterij voor vele bedrijven in bouw en interieur branche. Onze combinatie van ambachtelijke kennis en innovatieve technieken is dan ook een uitstekende basis voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd inzake het op maat gieten van aluminium gietstukken, voor klanten uit diverse takken van de bouw en interieur sector.
bouw, verbindingsstukken – aluminium instructies, balustrades, afwateringsystemen, gevelelementen
meubelontwerp, hospitaaluitrusting, montage onderdelen in combinatie met aluminium extrusie, steunen, scharnieren
afrastering – zonwering, koppelstukken wagens, wielen, sloten
railsystemen, zowel gietdelen als extrusie, ophanging

Steeds opnieuw zorgt onze uitgebreide technische kennis en de mee evoluerende technieken ervoor dat we als aluminium gieterij een betrouwbare partner zijn voor grotere en kleinere producenten uit de bouw en interieur branche.

Aluminium gieterij op maat

Door de jaren heen heeft Allan DieCasting er steeds een zaak van gemaakt om niet alleen een betrouwbare partner te zijn op het vlak van kwaliteit, maar ook als het op leverbetrouwbaarheid aankomt. Dit bewijzen we elke dag opnieuw door stipte en kwalitatieve opleveringen.

Daarnaast wordt er ook steeds gezorgd voor een eenvoudig toegankelijke dienstverlening. Niet alleen zijn onze productielijnen voor de bouw en interieur voorzien voor series van 250 tot 50.000 stuks, we zorgen er ook steeds voor dat de instelkosten zo laag mogelijk worden gehouden. Samen met de relatief lage kostprijs van aluminium, een grondstof die kwalitatief hoogwaardig is, zorgt dit voor een kostenefficiënte productie. Daartegenover staan geproduceerde onderdelen die door onze kennis voldoen aan strenge controlenormen uit de bouw en interieur.

Een servicegerichte aluminium gieterij

Allan DieCasting onderscheidt zich niet alleen op vlak van kwaliteit als aluminium gieterij voor de bouwsector en interieursector, we doen dit ook wanneer het om service gaat. Daarom verzorgen wij niet enkel een doorgedreven expertise, maar ook tal van andere diensten. Deze dragen bij tot het totaalpakket dat we aanbieden.

Enkele voorbeelden van de andere diensten waarvoor u bij Allan DieCasting terecht kan:
verspanende bewerkingen
oppervlaktebehandeling: lakwerk – poeder coating – technisch anodiseren
hoogglans polijsten
montage componenten met gietstukken
profielen, extrusie aluminium in combinatie met aluminium gietstukken
buigen van profielen
onderdelen in zamak , plastics, metalen inserts
jaren lange opgedane kennis, word toegepast bij nieuw ontwerpen, product of idee, dit door het ontwerp naar een kostenefficiënt produceer baar gietstuk om te vormen, waardoor product bij lancering met weinig verrassingen geconfronteerd word.

Wenst u meer informatie aangaande onze aluminium gieterij voor de bouw- en interieursector? Contacteer ons.